Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Herzlichen Dank, Kevin-Prince

Laatste update:

Dit is natuurlijk erg zuur voor Ballack, maar ook voor bondscoach Joachim Löw en alle andere Duitse supporters. De vraag is namelijk, zal Löw ook de nu nog overgebleven spelers wereldkampioen kunnen maken? Want na eerste doelman René Adler en middenvelder Simon Rolfes kwijt te raken, is de aanvoerder van het Duitse elftal alweer de derde basisspeler die zich afmeldt voor het WK.

Zal deze actie van Boateng een grote rol spelen in de kansen om ver te komen op het WK voor Duitsland? Ik denk van wel, maar dan niet negatief, maar juist positief gezien voor de Duitsers. Door het verlies van Ballack zijn de kansen om ver te komen op het WK juist toegenomen voor het Duitse elftal. Uit alle hoeken van de voetbalwereld wordt Duitsland namelijk nu al afgeschreven. Hoe willen ze het ooit gaan redden zonder Ballack? Dat is de vraag die bij 98% van de voetbalfans naar boven komt. Dit is precies wat sommige Duitsers juist willen hebben (de overige 2% dus): onderschatting. Duitsland is nu vóór aanvang van het mondiale toernooi al afgeschreven, wat voor de Duitsers natuurlijk alleen maar goed kan uitpakken. Onderschatting van de Duitsers is namelijk nog áltijd de grootste fout van iedere tegenstander geweest.

Ieder toernooi wordt Duitsland weer vergeten als één van de kanshebbers, maar over alle toernooien gezien is Duitsland gemiddeld het verste gekomen en heeft het land de beste prestaties geleverd. Dit zelfs zonder dat Duitsland ieder toernooi echt veel hele 'grote' voetballers in de selectie heeft zitten. Een land als Spanje, Engeland en Nederland heeft namelijk altijd veel meer betere spelers in de selectie zitten. Maar hoe kan het dan zo zijn dat die Duitsers toch altijd verder dan onze jongens komen, terwijl wij veel betere voetballers hebben? Dat komt doordat het Duitse elftal namelijk een geweldig collectief is. Dit geweldige collectief is iets waar veel landen vaak alleen maar op kunnen hopen. Het collectief, de wilskracht om alles te geven voor jouw land, is vaak de sleutel tot succes. Wat bij de Duitsers ook nog altijd voor de goede prestaties heeft gezorgd.

Door de overtreding van Boateng zullen veel Duitsers toch niet al te veel vertrouwen in het WK hebben, maar sommige Duitsers zullen denken: 'Herzlichen Dank, Kevin-Prince.' Dankzij Boateng is Duitsland namelijk van outsider op het WK tot definitief afgeschreven kandidaat gedegradeerd door de rest van de wereld. Voor de buitenstaanders en de meeste mensen in Duitsland is het Duitse elftal dus gedegradeerd in de rangorde, maar voor een kleine groep mensen maakt die Mannschaft hierdoor juist meer kans om ver te komen op het WK. Hoe minder druk de Duitsers namelijk op hun schouders zullen hebben, hoe vrijer en beter de Duitsers zullen gaan voetballen. Daarnaast zal er altijd wel weer een nieuwe leider bij het Duitse elftal opstaan om de rol van Ballack over te nemen. Vroeger was daar namelijk al Franz Beckenbauer, een tijd later had je Lothar Matthaüs en Oliver Kahn. En na deze geweldige aanvoerders van het Duitse elftal stond Ballack op.

De vraag is dus niet wanneer er een volgende speler op zal staan om de taken van Ballack over te nemen, maar wie diegene zal zijn. In het Duitse elftal is namelijk altijd wel iemand die een grote mond op kan zetten, een verschrikkelijke speler voor de buitenwereld is, maar toch ook geweldige voetballende kwaliteiten bezit en een gruwelijk goede uitstraling naar de rest van de spelers heeft. Nog even zullen we in spanning af moeten wachten, maar over een paar weken zullen we weer meer weten en zal er een nieuwe aanvoerder op het veld aan de kant Duitsers rondlopen. Ook deze aanvoerder zal weer gezag uitstralen en een geweldige uitstraling hebben, waardoor die Mannschaft waarschijnlijk ook dit jaar wéér ver zal komen op het mondiale eindtoernooi.

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
9
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
7
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
26
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties