Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het aantal opzeggingen bij Ziggo valt in werkelijkheid wel mee'

Laatste update:

Volgens Van den Wall Bake is het logisch dat mensen emotioneel reageren op zo'n bericht. "Dat is de kracht van de sport", laat hij optekenen in het Algemeen Dagblad. "Maar weinig mensen zullen het ook gaan doen: om een beetje in Feyenoord-termen te blijven zijn het vaak geen daden, maar woorden." Toen Aegon hoofdsponsor werd van Ajax, zegden twee mensen hun polis op. "Opel en Philips worden ook gewoon door iedereen gebruikt", doelt hij op de sponsoren van Feyenoord en PSV.

Ajax krijgt acht en maximaal tien miljoen euro per jaar van Ziggo. Dat is minder dan het ontving van Aegon (tien tot twaalf miljoen per jaar), maar Ziggo betaalt alleen geld om op de shirts van Ajax en Jong Ajax te staan. De complete jeugdopleiding kan dus verkocht worden aan een andere sponsor. Volgens Van den Wall Bake kan Ajax op die manier op hetzelfde bedrag als voorheen komen. "De Ajax-jeugdopleiding staat als heel positief bekend. Bedrijven die goodwill willen kweken, kunnen dat op die manier doen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties