Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het aantrekken van Ramos was een heel slecht idee van Paris Saint-Germain'

Laatste update:

Met name het feit dat het om een kuitblessure gaat, baart Rothen grote zorgen. "Het aanhouden van een kuitspierblessure tegen het einde van je carrière is echt slecht nieuws", vertelt de oud-middenvelder in gesprek met Marca. "Want het is een blessure waarvan je zelden volledig herstelt. Zodra een speler zijn intensiteit verhoogt, of dat nou tijdens een wedstrijd of een training is, kan hij mogelijk niet verder. En wanneer een speler een bepaalde leeftijd bereikt, moet hij een aantal wedstrijden spelen om weer in vorm te raken."

Rothen vraagt zich dan ook af of Ramos de vorm weet te herpakken die hij de laatste jaren bij Real Madrid wist aan te tikken. "Kan hij weer op topniveau komen als hij constant pijn in zijn kuit heeft? Daar heb ik ernstige twijfels over." Bovendien merkt Rothen op dat Marquinhos en Presnel Kimpembe een grotere impact hebben in de kleedkamer. "Toen hij aankwam, zei iedereen dat Sergio Ramos de mentaliteit in de kleedkamer zou veranderen. Maar momenteel staan Marquinhos en Kimpembe qua invloed ver boven Ramos."

Om het niet tot een ongelukkig huwelijk te laten komen is het volgens Rothen van groot belang dat Ramos snel zijn waarde bewijst binnen de lijnen. "Zijn motiverende vaardigheden zijn momenteel niet genoeg bij PSG", weet Rothen. "Hij moet meer toevoegen op het veld. Als hij dat niet kan, heeft het geen zin om hem in je team te hebben. Daarom krijg ik steeds meer het gevoel dat het aantrekken van Ramos een slecht idee was van Paris Saint-Germain."

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties