Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het Ajax dat je zag toen ik er nog speelde, dat was Louis van Gaal'

Laatste update:

Ronald de Boer zegt dat hij Van Gaal een verbazingwekkende trainer vond, in de jaren dat hij met hem samenwerkte. "Kijk eens naar het Ajax van midden jaren negentig. Als je die namen terugleest: Edwin van der Sar, m'n broer, Marc Overmars, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Clarence Seedorf… je denkt dat het allemaal sterren zijn. Maar toentertijd waren wij helemaal geen sterren, we waren gewoon opkomende talenten."

"Van Gaal werkt heel goed met jonge voetballers en hij droeg ons op welke kant we uit moesten gaan. Hij deed het met dermate veel passie en geloof dat wij hem allemaal volgden. En hij had altijd gelijk", weet De Boer nog. Seedorf sluit zich aan bij de lovende woorden van de oud-middenvelder. Hij noemt Van Gaal een trainer die weet hoe hij zijn filosofie moet overbrengen op een groep spelers.

"Het Ajax dat je zag toen ik er nog speelde, dat was nu typisch Van Gaal. Hij is een fantastische trainer, wiens carrière al voldoende zegt", denkt Seedorf, momenteel zelf werkloos. Bryan Roy zegt dat de invloed van Van Gaal op zijn loopbaan enorm is geweest. "Hij liet je anders denken als speler, hij stelde je vragen. Ik kon zijn enthousiasme tijdens de trainingen ook erg waarderen, dat is iets wat ik nu zelf als trainer ook probeer te doen bij Ajax. Samen met Johan Cruijff is Van Gaal echt een icoon van Ajax."

Wordt Louis van Gaal succesvol bij Manchester United?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties