Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het belangrijkste is hoe Wenger over mij denkt, hij kent me'

Laatste update:

Loftuitingen van buitenaf doen niet zoveel met Özil, legt hij uit. "Ik ben heel trots dat ik voor een club met zóveel supporters speel, maar mijn eerste doel blijft altijd om het team te helpen. Het belangrijkste van alles is hoe de trainer over mij denkt. Hij geeft mij vertrouwen en hij kent mijn potentie. Ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat hij in mij heeft en als hij zegt dat ik intelligent speel, dan heeft hij waarschijnlijk gelijk."

Özil won twee maanden geleden het WK 2014 met Duitsland en hoopt dat die mijlpaal hem in het seizoen 2014/15 verder zal sterken bij Arsenal. Vorig seizoen gaf hij negen assists en maakte hij vijf doelpunten en daar is hij trots op. "Er wordt vaak veel gezegd en geschreven over doelpunten, maar minder over assists. Dat is logisch, maar je mag niet vergeten dat assists net zo belangrijk zijn als doelpunten", vindt Özil. "Al doet ook dat er weer niet toe: het gaat erom dat we als elftal succesvol zijn."

Denk jij dat Mesut Özil dit Premier League-seizoen meer dan negen assists gaat geven?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties