Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het blijkt nu toch wel dat iedereen met een Ajax-hart graag naar België kijkt'

Laatste update:

Alderweireld krijgt vanwege zijn verleden bij Ajax veel succeswensen vanuit Nederland. "Het blijkt nu toch wel dat iedereen met een Ajax-hart graag naar België kijkt. Dat heeft ongetwijfeld met Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en mij te maken", vertelt de verdediger van Tottenham Hotspur in gesprek met De Telegraaf. "Allemaal ex-Ajacieden die in Rusland in een België-shirt staan."

"We hebben sowieso een hoog oranjegehalte, want ook Dries Mertens, Moussa Dembele en Nacer Chadli hebben in de Eredivisie gespeeld." Brazilië en Frankrijk worden gezien als de favorieten om het WK te winnen, maar zelf denkt Alderweireld dat het toernooi geen echte topfavoriet meer kent. "Je ziet dat elk land van elk land kan winnen. Dat onvoorspelbare maakt het WK mooi. Dat wij in het rijtje kanshebbers worden gezet, is eervol. Niet meer dan dat."

Alderweireld gelooft in een zege op de vijfvoudig wereldkampioen. "Omdat we zo veel kwaliteit hebben dat we elk land pijn kunnen doen. Dus ook Brazilië. Al zullen we wel top moeten zijn om kans te maken en door te gaan naar de halve finale." De winnaar van het duel speelt komende dinsdag in de halve finale tegen Frankrijk of Uruguay.

-
Denk jij dat België het WK in Rusland gaat winnen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties