Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Het doelpunt van Memphis is belangrijk voor de status van Eredivisiespelers

Laatste update:

Justus, waar ben je wezen kijken dit weekend?
In de Amsterdam ArenA. Ajax nam het op tegen FC Twente dat dit seizoen boven verwachting presteert en de Amsterdammers willen in aanloop naar de ontmoeting met Feyenoord in eigen huis op 2 april natuurlijk geen punten meer verspelen. Na een fletse eerste helft stond de stand echter op 0-0 en moest Ajax vol aan de bak om de drie punten binnen te halen. Dat lukt uiteindelijk met een mooie 3-0 overwinning, maar captain Davy Klaassen was na afloop over de eerste helft absoluut niet te spreken.

Amin Younes werd verkozen tot man van de wedstrijd.
Ja, hij maakte een goal en een assist en die had hij ook wel even nodig. Het was zijn eerste doelpunt in eigen huis dit seizoen en daar had hij maar liefst 24 schoten voor nodig. Het rendement van Younes blijft deze jaargang behoorlijk achter en door de aanwezigheid van talent Justin Kluivert en topaankoop David Neres (12 miljoen euro) zal hij de hete adem van zijn concurrenten in de nek voelen. Hetzelfde zal gelden voor Bertrand Traoré die na een uur vervangen werd door Kluivert en hoorde hoe de jongeling een daverend applaus kreeg van het aanwezige publiek.

De mannen van FC Twente hadden uiteindelijk weinig te vertellen?
Ajax had sowieso twee derde van het balbezit en schoot zevenentwintig keer tegenover vijf maal van FC Twente. De Tukkers kwamen voor rust nog redelijk voor de dag, maar nadat de ban was gebroken door Ajax bleef er weinig over van het elftal van René Hake. Na de wedstrijd sprak ik met middenvelder Mateusz Klich en aanvoerder Stefan Thesker en die spraken dan ook van een van de slechtste wedstrijden van het seizoen die ze liever zo snel mogelijk wilden vergeten.

Dan Feyenoord, die wonnen soeverein met 5-2 tegen AZ.
De 700e thuisoverwinning voor de Rotterdammers met Nicolai Jörgensen als absolute uitblinker met drie goals en twee assists. Hij staat nu stijf bovenaan het topscorersklassement met achttien doelpunten, vier stuks boven nummer twee Reza Goochannejhad. Daarnaast heeft hij samen met Hakim Ziyech ook de meeste assists gegeven (10). Met deze winst is de Coolsingel weer een stapje dichterbij en de afstand tot Ajax is vier punten gebleven. Komend weekend staat het uitduel tegen sc Heerenveen op het programma, een wedstrijd die thuis op een 2-2 gelijkspel bleef steken. Als ze in Friesland winnen, heeft Feyenoord de luxe dat ze de klassieker op 2 april in de ArenA zonder directe consequenties kunnen verliezen.

Wat viel verder nog op dit weekend?
Vitesse profiteerde optimaal van de verliesbeurten van subtoppers FC Utrecht, sc Heerenveen, AZ en FC Twente door op vrijdagavond Sparta met 5-0 weg te vagen. Het verschil kon bijna niet groter met de ploeg die vorige week de koploper nog met nul punten naar huis stuurde. Verder waren bij PSV de broertjes De Jong belangrijk en is ADO Den Haag van de laatste plek af. Go Ahead Eagles is de nieuwe hekkensluiter doordat ook Roda JC en Excelsior wisten te winnen.

Tot slot, wat was voor jou het absolute hoogtepunt dit weekend?
De fenomenale treffer van Memphis Depay in het duel tegen Toulouse. Zijn goede vorm is een opsteker voor Oranje, maar zeker ook voor het Nederlands voetbal. Hij is een van de toptransfers van de afgelopen jaren en dat hij niet is geslaagd bij Manchester United was toch een tikje voor de status van Eredivisiespelers op de transfermarkt. Doordat deze treffer de hele wereld overging en Memphis goed op weg is een sensatie te worden bij het momenteel ijzersterke Olympique Lyon, is die smet alweer voor een deel weggepoetst. Voor de camera zagen we ook weer eens zijn ouderwetse zelfvertrouwen en ik ben bijzonder benieuwd wat hij in het slot van de Ligue 1 nog zal laten zien.

-
Worden de komende jaren nog Eredivisiespelers verkocht voor meer dan 30 miljoen?

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
31
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties