Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het doet pijn als je je moeder van tachtig huilend aan de telefoon hebt'

Laatste update:

De oefenmeester floepte onder meer de zin wat een lul, joh uit richting scheidsrechter Siemen Mulder, een actie die de coach zelf ook afkeurt. "Het heeft niet zoveel zin om te zeggen dat ik het niet had gezegd, want iedereen heeft het gehoord", zegt de trainer, die de hand in eigen boezem steekt. "Het feit blijft dat ik dingen heb geroepen, die niet horen. Daarvan ben ik me inmiddels wel bewust."

"Ook door heel veel mensen om me heen. Dan kijk je naar je gezin en familie. Het doet pijn, als je je moeder huilend aan de telefoon hebt en ze tegen je zegt: Jongen, hou daar nou eens mee op. Ik heb het je al zo vaak gezegd. Dat hoort toch niet thuis op een voetbalveld. Als je moeder van tachtig dat zo tegen je zegt, dan komt het extra binnen."

"Ik was maandagochtend even bij mijn kleine nichtje van negen en die zegt dan: John, jij hebt heel lelijke dingen gezegd op televisie. Dan weet je het wel. Dat is de bekende voorbeeldfunctie die wij hebben. Daar hoort dit niet in thuis en dan is het ook wat gemakkelijker om de straf te accepteren", aldus Van den Brom, die wel vaker emotioneel reageert langs de lijn en voor de camera.

"Als er iets gebeurt, waar je geen recht op hebt, is dat voor mij moeilijk te accepteren. Maar het blijft dom. Ik ben 53 en uiteindelijk moet je een keer leren van je fouten. Dat heb ik nog steeds niet gedaan in dat opzicht. Ik kan daardoor ook zeggen dat het stom en dom is en normaal, dat ik accepteer dat ik één wedstrijd geschorst ben", stelt de coach.

Meer nieuws

Bayern München heeft eindelijk beet en betaalt miljoenen voor Vincent Kompany
6
Farioli toont goede wil en laat gezicht zien bij bekerfinale Ajax Onder 17
3
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
5
Daley Blind onthult reden van vertrek bij Ajax: 'Dat is nog steeds pijnlijk'
9
De 19-jarige van 100 miljoen die het middenveld van Man United moet hervormen
12
VZ Kort: Juventus legt 20 miljoen neer en heeft eerste zomeraanwinst binnen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties