Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het doet pijn om Memphis Depay thuis te moeten laten'

Laatste update:

"Het doet pijn, het doet mij pijn. Het doet pijn om Memphis Depay en Ashley Young thuis te laten. Het doet mij veel pijn, net als vorige week. Toen moest ik Anthony Martial thuis laten, en volgende week is het weer iemand anders", vertelde hij na de wedstrijd aan de Engelse pers. "We hebben zoveel spelers voor die posities en hoewel dat goed is voor mij, is het slecht voor hen."

"Voetballers willen wedstrijden spelen en ik kan niet iedereen tegelijkertijd alles geven, dat doet pijn", gaat hij verder. Mou was wel te spreken over Henrikh Mkhitaryan: "Tegen Feyenoord konden we vorige week nog denken: 'Oké, dat is een heel ander soort team', maar hij liet het nu ook zien tegen een typische Premier League-ploeg. We zijn erg blij. We weten waarom we hem gekocht hebben en het lijkt erop dat die vorm er nu aan zit te komen."

Vind jij dat Memphis Depay uit moet kijken naar een andere club?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
64
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
14
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties