Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het duurt nog 1,5 jaar voordat we weten of hij goed genoeg voor Ajax is'

Laatste update:

"Tot nu toe doet hij het redelijk", vertelt Vonk, die in zijn actieve carrière onder de lat stond bij zowel Heerenveen als bij Ajax. "Ik vind het alleen nog geen volwaardige topkeeper voor Ajax, die ze de afgelopen jaren wel hadden."

"Maar goed, iedereen moest ook even aan André Onana wennen, want hij deed het ook niet direct goed in het begin", vervolgt de oud-keeper, die nu woonachtig is in Zuid-Afrika.

"Bij Ajax is het belangrijk dat de communicatie goed is. Het moet van tevoren duidelijk zijn wie de eerste, tweede en derde keeper is. Natuurlijk is het nu lastig beoordelen bij Ajax."

"Normaal gesproken baseer je het oordeel over de kwaliteiten van de Ajax-doelman op zijn prestaties in de Champions League en andere internationale topwedstrijden."

"Nationaal doet hij het redelijk en ook in de Conference League is het prima, maar het gaat om de Champions League", besluit Vonk. "Dus eigenlijk moeten we nog anderhalf jaar wachten en dan kunnen we pas echt beoordelen of hij toekomstbestendig is."

Ramaj werd afgelopen transferzomer door voormalig directeur voetbalzaken Sven Mislintat overgenomen van Eintracht Frankfurt. De doelman won de concurrentiestrijd onder de lat van Gerónimo Rulli.

Meer nieuws

Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
80
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
8
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
30
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0
Bosz slaat Babadi over bij PSV en verrast met namen op middenveld
26

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties