Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het eerste wat ik tegen Overmars zei: 'Joh, verhuur hem een jaar aan ons''

Laatste update:

Directeur spelerszaken Marc Overmars van Ajax bleek niet geïnteresseerd in het voorstel van Go Ahead om de twintigjarige doelman te huren. "Toen Ajax concreet voor Gorter werd, was het eerste wat ik zei: 'Marc, joh, koop hem en laat hem hier nog een jaar spelen.' Daar heeft hij veel meer aan dan als hij voor Jong Ajax speelt, naar mijn mening", vertelt Kroes. "Hij (Overmars, red.) heeft uiteindelijk op dat vlak andere plannen laten doorschemeren. Daar zit verhuur aan Go Ahead niet bij en dat is jammer."

Donderdagavond schreef het Algemeen Dagblad dat Ajax een nieuw en verbeterd bod heeft uitgebracht. De Telegraaf meldde een week geleden dat Overmars de gesprekken met Go Ahead over de doelman had stopgezet. Ajax zou bijna drie keer zoveel moeten betalen als Vitesse, dat Gorter voor 'slechts' 750.000 euro zou mogen overnemen, zo klonk het. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Go Ahead het nieuwe bod van Ajax in beraad heeft en dat de kans groot is dat beide partijen alsnog tot een akkoord zullen komen.

Overmars vond het eerdere standpunt van Go Ahead-eigenaar Kroes over de transfersom van Gorter nog 'lachwekkend' en trok zelf de stekker uit de transfer. Vitesse vond overigens de vraagprijs van 750.000 euro toen tevens te gortig en haakte óók af. Gorter zelf sprak zich een week geleden uit over een mogelijke transfer naar Ajax. "Komende week wordt duidelijk waar mijn toekomst ligt. Het klopt dat Ajax zich officieel heeft gemeld. Ik heb een gesprek met Ten Hag gehad", vertelde de talentvolle goalie aan ESPN. "Het ligt tussen de clubs nog."

Bij Ajax wordt komende zomer gewerkt aan een flinke wijziging van het keepersbestand. De Amsterdammers willen de geschorste André Onana verkopen en staan ook open voor een vertrek van Kjell Scherpen, die voor een bedrag van vijf miljoen euro op weg lijkt naar Brighton & Hove Albion. Vaststaat dat Ajax doorgaat met Maarten Stekelenburg en dat hij de concurrentiestrijd met de van Vitesse overgekomen Remko Pasveer van Vitesse moet aangaan. Gorter moet de eerste doelman van Jong Ajax worden.

Zou Ajax er goed aan doen om Jay Gorter te kopen en te verhuren aan Go Ahead Eagles?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
20
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
26
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties