Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het elftal is beter gaan draaien sinds hij speelt'

Laatste update:

Het vertrek van Jasper Cillessen is opgevangen door de Kameroense doelman. Zijn concurrent Tim Krul is nog niet speelklaar, maar zodra hij weer fit is, staat Bosz voor een lastige keuze. "Krul moet straks echte wedstrijden spelen bij Jong Ajax. Dan kijken we daarna wat de volgende stappen zijn", zei Bosz donderdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van zaterdag. "Ik vind dat Onana het uitstekend doet. Hij is het aan het waarmaken. Hij houdt vaak de nul en het elftal is ook beter gaan draaien sinds hij speelt."

Onana is niet de enige Ajacied die zich momenteel op een goede manier laat zien. Tegen Kozakken Boys gaf Bosz talenten als Matthijs de Ligt, Abdelhak Nouri en Václav Cerny de kans om zich te laten zien. Met name deze drie spelers kloppen op de deur bij Bosz. De coach is voorzichtig met de Ajax-talenten. "Ik snap het ongeduld van sommige spelers. Maar te vroeg een speler brengen is soms ook niet goed."

Naar verwachting valt Bosz zaterdag tegen Excelsior terug op zijn vaste basisspelers. "We mogen niet verslappen, want het zal ook tegen Excelsior weer lastig worden", aldus Bosz, die een dag later aandachtig zal kijken naar het duel tussen Feyenoord en het goed draaiende sc Heerenveen. "Ik heb geleerd om niet naar het programma van concurrenten te kijken. Ik focus me alleen op onze eigen wedstrijden", aldus Bosz.

-
Hoe verwacht jij dat Ajax - Excelsior eindigt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties