Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het enige wat Ajax tegenwoordig doet, is centen en titels tellen'

Laatste update:

Berden noemt de huidige verdeling te vergelijken met 'multinationals die familiebedrijven wegconcurreren': "Maar die familiebedrijven hebben de industrie wel mede mogelijk gemaakt." Hij voegt eraan toe dat de Eredivisie leeft 'bij de gratie van de kleine clubs': "Niet doordat PSV nu 21, 22 of 23 keer kampioen is geworden."

De Limburgse zakenman vindt dat ook een club als Ajax het initiatief moet nemen: "Ik hoor alleen maar: 'we hebben een speler gekocht, we hebben er eentje verkocht en we zijn weer bijna kampioen'. Er ontstaat daar geen voetbalgeschiedenis. Het enige wat Ajax tegenwoordig doet is centen en titels tellen."

Het is niet de eerste keer dat een voorzitter van een kleinere club kritiek uit op de traditionele topclubs in Nederland. In januari zei PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser dat 'de kloof tussen rijk en arm' alleen maar groter wordt: "Kennelijk was het geen visie van Ajax en PSV, maar een gelegenheidsargument. Want nationaal gedragen zij zich net zoals Real Madrid in Europa", zei de bestuurder in Voetbal International.

Ben jij het met Hai Berden eens?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties