Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het ergste wat ik ooit heb gehoord van een speler is 'blinde', dat was Schöne'

Laatste update:

Janssen maakte het nodige mee gedurende zijn loopbaan, maar zegt dat hij vrijwel nooit is uitgescholden door een speler. "Het ergste wat ik ooit heb gehoord van een speler is 'blinde'. Dat was Lasse Schöne. Toen floot ik meteen en haalde hem naar me toe: 'Blinde? Janssen is mijn naam!' Hij sloeg me op mijn schouder en we speelden verder", zegt Janssen in gesprek met de Limburger.

"Ik geef spelers altijd vijf seconden bedenktijd, ontoerekeningsvatbaarheidstijd. Als ze dan nog blijven zeiken, trek ik een kaart", vervolgt de Limburgse scheidsrechter, die fluiten als acteren beschouwt. Hij benadrukt dat het de kunst is om iets onverwachts te doen. "Toivonen, die best een etter kan zijn, kwam eens boos naar me toe, met zijn armen wijd. En ik roep: 'ah, you want to tango?' Ik pakte zijn armen en we begonnen te dansen. Alle kou was uit de lucht."

"Of als een speler op me af stormt, wijs ik naar zijn schoenen en roep uit: 'dat meen je niet joh, zijn dit nou die nieuwe Adidas-schoenen?! Echt waar?!", besluit Janssen. Hij floot ruim vierhonderd profduels, maar had nooit de leiding over een internationale wedstrijd. Janssen fungeerde wel eens als vijfde of zesde official in de Champions League of Europa League.

Snap jij dat Ed Janssen een punt achter zijn loopbaan zet?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties