Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Het fortuin loopt in Nijmegen op krukken

Laatste update:

El-Kabir ontdekt het studentenleven en wordt de selectie uitgezet, een te hoog vetpercentage, stapavonden en ondisciplinair gedrag liggen ten grondslag aan die beslissing. Fejzullahu is geen schim van de voetballer die Giovanni van Bronckhorst en Goran Popov het leven zuur maakte. Dwight Lodeweges, tja zoals altijd, vertrekt... geen spier en is met de noorderzon vertrokken. En bovenal neemt het kemphanen gedrag, tussen kamp Vleminckx en kamp El-Akchaoui, steeds grotere vormen aan.

Na regen komt zonneschijn, schijnt, één ding is wel zeker; na eb komt 'vloet'. Wiljan Vloet is aangesteld als de redder in nood, de nieuwe trainer van NEC. Ondanks dat Vloet de juiste snaar weet te raken komt er geen einde aan de pech die NEC kent. Tegen NAC Breda speelt NEC onfortuinlijk gelijk en Twente is de mindere ploeg in de Goffert maar steelt de 3-4 overwinning in de blessuretijd. De nieuwe goed presterende, 'nummer tien', John Goossens raakt óók geblesseerd. En tot overmaat van ramp laait het eerder genoemde kemphanen gedrag op tot een climax, dit doet Vloet besluiten om voormalig publiekslieveling 'El-Ak' te stallen bij FC Augsburg.

Het fortuin loopt in Nijmegen op krukken, oftewel NEC heeft heel veel pech gekend. Schöne en Goossens lopen letterlijk op krukken, en El-Kabir zou eens wat minder op barkrukken plaats moeten nemen. Naar mijn inzicht is Vloet de juiste man op de juiste plek, de nieuw aangetrokken spelers doen het goed en de stijgende lijn lijkt dus na de 2-1 overwinning op Vitesse ingezet. Al schrijvende zie ik NEC, worstelen tegen Ajax maar het mocht helaas niet baten en hier kwam ook de nodige pech, zacht uitgedrukt, bij kijken.

NEC speelt de komende weken achtereenvolgens tegen Sparta, Willem II, RKC, NAC Breda en FC Groningen. Belangrijke weken breken dus aan en hopelijk leveren deze wedstrijden ons genoeg punten om nog iets van het seizoen te kunnen maken!

NEC

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
22
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
13
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
421

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties