Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het gaat Paul Pogba er alleen maar om hoe cool hij eruitziet'

Laatste update:

Manchester United maakt een slechte seizoensstart door. Het team van José Mourinho won op de openingsspeeldag nog met 2-1 van Leicester City, maar verloor vervolgens van Brighton & Hove Albion (3-2) en Tottenham Hotspur (0-3). Hoewel Pogba ook in Brighton tot scoren kwam, en dus al op twee treffers staat, is Souness allerminst onder de indruk. "Pogba speelt alleen voor zichzelf", stelt de Schot in gesprek met The Times.

"Het gaat er alleen om hoe cool hij eruitziet. Ik denk dat hij alleen in de basis staat om zijn transferwaarde hoog te houden, totdat Manchester United hem kan verkopen", vervolgt de voormalig middenvelder, die uitkwam voor onder meer Middlesbrough en Liverpool. "Want er is geen enkele andere reden waarom hij zijn plek verdient. Misschien zien we nu de egoïstische speler aan het werk op wie Sir Alex Ferguson niet zat te wachten", doelt hij op het vertrek van Pogba bij Manchester United in 2012.

Souness denkt niet dat het tij gauw zal keren bij Manchester United. De geluiden over een 'ongelukkige kleedkamer' bij de club neemt hij serieus. "Ik zie niet in hoe Manchester United opeens een eenheid wordt met blije spelers in de kleedkamer. Het tijdperk van Fergie is al lang en breed voorbij en er is geen snelle oplossing. De mentaliteit die hij erin sleep, waarmee zijn ploeg een ontembaar was, is geschiedenis en komt niet gauw terug." Manchester United gaat zondag om 17.00 uur op bezoek bij Burnley.

Ben je het eens met Graeme Souness?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties