Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça wil 60 miljoen betalen om na 10 jaar herenigd te worden met middenvelder'

Laatste update:

Olmo doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Barça, maar vertrok wegens gebrek aan perspectief in 2014 naar Dinamo Zagreb. Zes jaar later verkaste hij naar RB Leipzig, waar hij nog tot medio 2027 onder contract staat.

De middenvelder heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro laten opnemen en Leipzig is geenszins van plan om water bij de wijn te doen, zo klinkt het. Dat weerhoudt Barcelona er niet van om de interesse door te drukken.

Woensdag zou er een ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen alle betrokken partijen, waarbij sprake was van een 'goede harmonie', schetst Mundo Deportivo. Barcelona heeft aangegeven Olmo graag in de zomer te willen contracteren.

De Catalaanse grootmacht hoopt dat te doen middels een constructie waarbij in termijnen kan worden betaald. Barcelona kampt nog altijd met financiële zorgen en kan dus onmogelijk zestig miljoen euro in één keer ophoesten.

Bij de bijeenkomst van woensdag was Deco aanwezig, beide spelersmakelaars van Olmo, Juanma López en Andy Bara, en vader Miquel Olmo. De ontmoeting verliep naar verluidt positief en kan rekenen op een vervolg, zo klinkt het.

De makelaars van Olmo zijn zich bewust van het feit dat Barcelona de middenvelder graag wil hebben. Mogelijk al voor aanvang van het EK, daar een goed Europees kampioenschap de prijs flink kan opdrijven.

De onderhandelingen met Leipzig zullen echter niet gemakkelijk worden, zo is de verwachting. De aanvallende middenvelder wordt beschouwd als cruciale schakel bij de Duitsers.

Olmo wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid. Hij kan uit de voeten als valse 9, hangend aan de linkerkant, maar ook rechts of aan de binnenkant op het middenveld. Daarnaast wordt hij gewaardeerd vanwege zijn loopvermogen en winnaarsmentaliteit.

De Spanjaard verlengde vorig jaar zomer zijn contract tot medio 2027 bij Leipzig, maar diende zich daarbij aan een clausule te houden van zestig miljoen euro om deze zomer te vertrekken. Olmo verlangt er naar verluidt naar om terug te keren bij zijn jeugdliefde.

Moet Barcelona 60 miljoen aftikken voor Dani Olmo?

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
12
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties