Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het ging niet goed genoeg, anders had Ten Hag me wel laten staan'

Laatste update:

Schuurs moest onlangs in de krankzinnige wedstrijd tegen Chelsea (4-4) ook al opdraven, toen zowel Blind als Veltman een rode kaart kreeg voorgehouden in de slotfase. "Mooi dat we een punt konden redden", blikt Schuurs met Het Parool terug op het doelpuntenfestijn op Stamford Bridge. "Inhoudelijk viel er niets te zeggen over mijn inbreng: het was puur tegenhouden en overleven."

Galtier: 'Spelers kunnen kwaliteiten laten zien tegen Ajax'

De centrumverdediger wordt woensdag wellicht beloond voor zijn geduld in de afgelopen maanden, al kwam Schuurs zaterdag tegen Heracles Almelo (4-1) ook al in actie vanwege een spierblessure bij Veltman. "Er komen kansen waar ik al langer op wacht: een serie wedstrijden waarin ik me kan laten gelden", geeft de jonge Ajacied blijk van zijn ambitie. "Als dat lukt in de Champions League is er een kans dat de trainer me laat staan. Het wordt het belangrijkste moment uit mijn carrière."

Schuurs is tevreden over zijn ontwikkeling en is van mening dat hij in de afgelopen anderhalf jaar flinke stappen heeft gezet. "Vorig seizoen zat ik niet eens altijd bij de wedstrijdselectie. Nu wel", zet de Limburger zijn zienswijze kracht bij met een voorbeeld. "Aan het begin van het seizoen was ik basisspeler. Het ging tussen Veltman en mij." Schuurs denkt dat hij er destijds meer uit had moeten halen. "Het ging niet goed genoeg, anders had de trainer me wel laten staan."

-
Perr Schuurs verdient een vaste plaats in de verdediging van Ajax

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
1
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
21
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
18
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties