Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het hangt ervan af of Oranje een optie wordt, maar België is een mogelijkheid'

Laatste update:

Struijk krijgt de vraag of het goed is dat hij inspiratie haalt uit Nederlandse spelers. "Natuurlijk, het zijn hele goede spelers om in de gaten te houden. Ik zou graag hetzelfde niveau halen als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt", geeft Struijk te kennen. Hij speelde jeugdinterlands voor Oranje Onder-17 en werd daarna niet meer opgeroepen. "Qua interlandcarrière wil ik afwachten waar interesse vandaan komt. Het hangt ervan af of Oranje een optie wordt, maar België is altijd een mogelijkheid voor me. Ik heb met de bondscoach gesproken en dat geeft me mogelijkheden om daar over na te denken. Iedereen heeft zijn eigen pad en ik probeer mijn eigen weg te vinden."

Dit seizoen kwam Struijk tot 29 optredens voor Leeds United, waarvan 23 als basisspeler. De voormalig jeugdspeler van Ajax en ADO Den Haag laat zich lovend uit over zijn manager Marcelo Bielsa. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik me enorm ontwikkeld heb. Hij zorgt ervoor dat je ieder aspect van je spel kunt verbeteren en alles dat ik kan doen, is daar iedere dag van leren. Het is heel leuk om bij Leeds United te spelen, er wordt veel gelachen op de training en we hebben jonge, goede spelers."

"De manager bepaalt of ik speel. Maar iedere keer dat ik minuten krijg, zorg ik ervoor dat ik honderd procent geef. Dat is alles wat ik kan doen, de keuze is vervolgens aan de manager. Dat ik recentelijk mijn nieuwe contract (tot medio 2024, red.) tekende, gaf een gigantische boost. Het laat zien dat ze vertrouwen in me hebben en ik kan alleen maar bewijzen dat ze daar gelijk in hebben", vervolgt Struijk. Hij kan op twee posities uit de voeten: als centrumverdediger en als defensieve middenvelder.

"Ik heb langer als centrumverdediger gespeeld, dus op die positie voel ik me meer comfortabel. Maar ik vind het niet erg om als middenvelder te spelen", zegt Struijk. "Ik heb mijn manier van spelen overgehouden aan de jeugdopleiding van Ajax: de positionering en de balcontrole. Het vraagt veel van me om als middenvelder te spelen, omdat de standaard in de Premier League erg hoog ligt. Ik heb ook maar twee jaar bij Ajax gespeeld. Het enige dat ik daar heb gedaan, is mezelf verbeteren en ik heb alle dingen die ik heb geleerd meegenomen naar Leeds."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties