Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het heeft me verbaasd hoe Ernest dit naar buiten heeft gebracht'

Laatste update:

"Het heeft me verbaasd hoe Ernest dit naar buiten heeft gebracht", geeft Jans toe. De beleidsbepaler begrijpt niet goed wat Faber bedoelt, voegt hij toe. "Vooropgesteld, ik vind Faber een heel prettige vent om mee te werken, maar de inhoud van het gesprek dat wij maandag voerden over het niet verlengen van zijn contract was anders dan wat ik later heb teruggelezen. We hebben samen het persbericht opgesteld dat woensdag naar buiten is gegaan. Dat had een andere toon."

Faber weidde niet uit over wat hij precies bedoelde. Jans tast daarom in het duister. "Er zullen heus wat verschillen van inzicht zijn, maar we zijn volgens mij tot dusver eensluidend geweest over waar we met de club naartoe willen", legt hij uit. "Misschien denkt hij iets anders over het naar voren willen voetballen, een eigenschap die we in de nieuwe trainer zoeken, maar het beste kan hij dat zelf vertellen."

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties