Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het interesseert ons geen reet wat je gewonnen hebt, vriend'

Laatste update:

De oud-aanvaller, die in het verleden onder contract stond bij onder meer Girondins Bordeaux en Barcelona en in 1998 het WK won met Frankrijk en in 2000 het EK, zegt dit weekeinde in gesprek met Le10Sport volledig klaar te zijn met Mourinho. "Het is ondragelijk, hij heeft Manchester United volledig vernietigd", laat hij op niet mis te verstane wijze weten. Manchester United plaatste zich midweeks dankzij een 1-0 zege op Young Boys voor de achtste finales van de Champions League, maar het spel van de Engelse grootmacht kon Dugarry absoluut niet bekoren.

"De manier waarop ze dinsdag speelden, was catastrofaal. Het was vreselijk. We herinneren ons allen het Manchester United van Roy Keane en David Beckham, dat aanvallend en gepassioneerd speelde", vervolgt de inmiddels 46-jarige Fransman. "Het spel van Manchester United was altijd mooi en gepassioneerd. Old Trafford was het Theatre of Dreams; met deze gozer spreken we van het Theatre of Nightmares. Het is bespottelijk."

Mourinho wees na de overwinning op Young Boys op zijn staat van dienst in de Champions League. "Voor sommige liefhebbers van mij die van statistieken houden: ik heb veertien seizoenen in de Champions League gespeeld en veertien keer ben ik de groepsfase doorgekomen. En het jaar dat ik niet in de Champions League zat, won ik de Europa League", zo liet de Portugese oefenmeester optekenen.

Die uitlatingen van Mourinho hebben weinig indruk gemaakt op Dugarry. "Wat hij niet begrijpt, is dat het ons geen reet interesseert wat hij heeft gewonnen. We willen op het veld emotie en goed voetbal zien. Hij kan ons dat niet geven, maar hij is zelf niet in staat dat in te zien, doordat hij zo vreselijk vol van zichzelf is. Het interesseert ons geen reet wat je gewonnen hebt, vriend."

Meer nieuws

FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
0
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
28
Clubtopscorer uit de Eredivisie vertrekt voor 'niet te weigeren bod' naar Azië
7
Robin van Persie verlaat Feyenoord en is hoofdtrainer van sc Heerenveen
41
Duo dat goed is voor 299 Liverpool-wedstrijden neemt net als Klopp afscheid
11
Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties