Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is aan Feyenoord om te laten blijken hoe graag ze Jens willen hebben'

Laatste update:

De namen van Schaken en Verhoek werden dinsdag genoemd en één van hen zou naar Utrecht kunnen verkassen, als Toornstra naar Feyenoord gaat. Namens Utrecht laat algemeen directeur Wilco van Schaik evenwel weten dat zijn club niet de intentie heeft om 'welke speler dan ook van Feyenoord' in huis te halen. Een speler verkopen is voor Utrecht ook niet noodzakelijk, benadrukt de beleidsbepaler.

"Er is op dat vlak namelijk ook al veel gebeurd deze zomer. En wat Jens betreft hebben we te maken met de ambities van een speler, maar we houden ook nadrukkelijk ons eigen sportieve belang in de gaten. Het is aan Feyenoord om te laten blijken hoe graag ze Jens willen hebben", vertelt Van Schaik aan het Algemeen Dagblad. De directeur rekent voor dat de middenvelder met zijn doelpunten en assists ieder seizoen goed is voor ruim twintig goals. "Dus willen we gewoon het bedrag dat we in ons hoofd hebben."

Denk je dat Jens Toornstra naar Feyenoord gaat?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
0
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
2
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties