Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is aan Gio om te blijven of de stap te maken naar een buitenlandse club'

Laatste update:

"Hij heeft als speler al de ervaring in de topcompetities, alleen moet je het dan omzetten in hoe je daar als trainer mee omgaat. Als speler maak je de clubcultuur mee en als trainer bepaal je mede hoe je die cultuur nog kunt versterken", zegt Hiddink in gesprek met RTV Rijnmond. Van Bronckhorst won met Feyenoord reeds de KNVB Beker, de landstitel en de Johan Cruijff Schaal.

"Hij heeft het prachtig gedaan de laatste jaren en moet de beker ook nog even gaan halen. Hij heeft, ook in de moeilijke periode dit jaar, de dekking van zijn club. Het is aan hem om te blijven of misschien de stap te maken naar een mooie club in het buitenland", vervolgt de voormalig bondscoach, die het plotselinge trainingskamp van Feyenoord naar Marbella wel kan begrijpen.

"Het is om de sfeer een beetje positiever te maken, het is een voorbereiding op de beker. Dan is het altijd goed om je groep even elders te hebben, om goed te trainen en om even dag en nacht bij elkaar te zijn. Ik zie daar niks negatiefs in", concludeert Hiddink. Feyenoord neemt het komende zondag op tegen FC Utrecht, waarna het midweeks op bezoek gaat bij Willem II. Daarna staat de bekerfinale tegen AZ op het programma.

Moet Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties