Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is aan Liverpool of ik hier volgend jaar nog speel'

Laatste update:

De inmiddels 34-jarige aanvoerder van the Reds weet immers dat de beslissing over zijn toekomst niet alleen door hem kan worden genomen. "Ik kan me alleen druk maken over dit seizoen, want ik heb nog een contract tot mei", zegt Gerrard. "Zoals het er nu voor staat ben ik hier tot het einde van het seizoen en ik wil er het beste van maken."

"Het is aan Liverpool of ik hier volgend jaar nog speel", vervolgt Stevie G. "Ik zal zeker nog niet stoppen met voetballen, ik wil volgend seizoen nog spelen. We zullen moeten afwachten of dat bij Liverpool is of bij een andere club. De beslissing ligt bij Liverpool: als zij mij geen aanbieding doen voor een nieuwe verbintenis, dan zullen we kijken wat er op mijn pad komt."

Gerrard maakte in november 1998 zijn debuut in het eerste elftal van Liverpool en speelde tot dusver 678 officiële wedstrijden voor de club. Sinds oktober 2003 is hij de aanvoerder van de club en Gerrard won onder meer de Champions League, de UEFA Cup, twee keer de FA Cup en drie keer de Capital One Cup. De Premier League-titel ontbreekt echter op zijn erelijst: vorig jaar kwam Liverpool dicht bij het kampioenschap, maar in de slotfase van het seizoen ging het toch nog mis.

Steven Gerrard moet een nieuw contract krijgen bij Liverpool

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappe in toom en mag dromen van CL-finale
0
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
27

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties