Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is aan Paris Saint-Germain: als de club wil dat ik blijf, blijf ik'

Laatste update:

"Ik blijf dezelfde mentaliteit houden en wil het team verder helpen. Ik wil spelen en wedstrijden in de basis beginnen, zoals alle spelers. Ik ben niet anders wat dat betreft", vertelt hij aan L'Equipe. "Ik zal alles doen om te mogen starten, er zal veel concurrentie zijn, maar ik denk dat ik het team verder kan helpen. Ik heb nog niet nagedacht over een vertrek, ik ben hier gelukkig. Ik hou van de club en ik hou van Parijs."

"Ik heb altijd gezegd dat ik hier wil blijven en mijn verhaal wil schrijven, maar het is ook aan de club. Als ze willen dat ik blijf, zal ik blijven", gaat Lucas verder, die volgend seizoen met Unai Emery met een nieuwe coach te maken krijgt: "Hij is erg bezig met de tactiek en het is belangrijk om daar aan te werken. Dat was eerder een probleem voor mij, maar ik denk dat ik nu meer georganiseerd ben op het veld."

Denk jij dat Lucas Moura volgend seizoen de kans krijgt van Unai Emery?

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties