Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is belangrijk dat de grootste talenten bij Ajax in de opleiding komen'

Laatste update:

Veldmate voegt eraan toe dat er een 'enorme uitdaging' bij Ajax voor hem ligt, dat hij de scouting naar 'een hoger plan' wil brengen en dat 'het belangrijk is dat de grootste talenten bij Ajax in de opleiding komen': "Er moet uiteindelijk een elftal staan dat zich kan meten met de beste teams, ook internationaal. Het eerste elftal moet de doelstellingen van de club kunnen beantwoorden. Die ambitie moet parallel lopen met wat je als club nastreeft met de jeugdopleiding en de scouting."

Veldmate is onder meer bekend van het aantrekken van Luis Suárez en stelt dat het 'verhaal bekend' is: "We gingen destijds eigenlijk voor een andere speler kijken, maar kenden hem al wel en wisten dat we ook hem aan het werk konden zien. Destijds was het nog mogelijk om zo'n groot talent op die relatief late leeftijd naar Groningen te halen. Tegenwoordig is dat nauwelijks meer mogelijk."

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
0
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
13
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
13
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties