Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is de grootste onzin dat hij niet voor sc Heerenveen wil spelen'

Laatste update:

"Larsson wil naar Sassuolo? Daar weet ik niets van, maar ik weet wel dat hij graag een stap zou willen maken. Maar hij staat onder contract bij ons", doelde Streppel op de arbeidsovereenkomst die nog tot de zomer van 2018 doorloopt.

"Helaas is hij een week ziek geweest, waardoor hij vier kilo is afgevallen. Waar de verhalen in de pers vandaan komen dat hij niet zou willen spelen, weet ik niet. Dat is echt de grootste onzin die er is. Larsson wil juist graag spelen, want hij wil zichzelf in de kijker spelen." Sassuolo heeft overigens nog geen bod gedaan dat voor Heerenveen acceptabel is.

Peters
Streppel liet in het programma van FOX Sports tevens weten dat Jordens Peters naar alle waarschijnlijkheid niet naar het Abe Lenstra Stadion komt. Hij zei dat de onderhandelingen in een 'impasse' zitten: "Het gaat wat moeizaam. Ik heb hem vorige week nog gebeld. Ik weet echt niet wat er aan de hand is, maar het lijkt er niet naar uit te zien dat hij naar ons komt." Heerenveen zou bereid zijn om de vraagprijs van vijf ton op tafel te leggen, maar De Telegraaf schreef vrijdag dat Willem II opeens niet meer wil verkopen.

Leo Messi naar sc Heerenveen? Diego Maradona naar ADO Den Haag? En Didier Drogba naar N.E.C. Nijmegen ? De meest bizarre transfergeruchten uit de Eredivisie ooit zijn in deze fotospecial te vinden! ??????

Geplaatst door voetbalzone op maandag 1 augustus 2016

Denk jij dat Sam Larsson deze zomer nog bij sc Heerenveen vertrekt?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
7
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties