Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is duidelijk dat óf Luuk de Jong óf ik bij de selectie van Oranje zit'

Laatste update:

Weghorst, nu spelend voor VfL Wolfsburg, is daar de dupe van. De keuze van Koeman valt namelijk op Luuk de Jong van PSV. "Ik heb destijds met de bondscoach gesproken over mijn transfer", vertelt Weghorst aan Voetbal International. "Hij gaf aan dat het belangrijk is op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Voor mij is het essentieel dat ik een steeds betere speler word en dat gevoel heb ik bij Wolfsburg."

Weghorst vindt het 'spijtig' dat Koeman nu andere keuzes maakt. "Het is duidelijk dat óf Luuk de Jong óf ik bij de selectie zit. In eerste instantie was ik het, de laatste interlands was het Luuk. Het enige dat ik kan doen is zo goed mogelijk presteren in Duitsland, zodat de bondscoach uiteindelijk niet om mij heen kan." Weghorst voelt zich 'als onderdeel van de eerste aanzet' nog altijd betrokken bij het nieuwe proces dat bij Oranje is ingezet en op die manier keek hij er ook op televisie naar. "Ik ben oprecht blij dat de stijgende lijn is ingezet bij het Nederlands elftal, na enkele moeilijke jaren."

"Er zit veel kwaliteit in de selectie, met jonge jongens die voor nieuwe impulsen zorgen. Ik doe er alles aan daar zo snel mogelijk weer bij te komen." Weghorst verscheen in alle acht competitieduels van Wolfsburg binnen de lijnen: zeven keer als basiskracht, eenmaal als invaller. In totaal maakte hij drie doelpunten.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
15
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
21
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties