Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is duidelijk dat hij zal gaan, maar Juventus moet haast maken'

Laatste update:

De 21-jarige Dybala was dit seizoen goed voor twaalf doelpunten in de Serie A en wordt genoemd bij enkele van de grootste clubs ter wereld. "Het is duidelijk dat hij zal vertrekken, dus we zijn op zoek naar een nieuwe spits", zegt Zamparini. "Op dit moment hebben we naast Paulo alleen Andrea Belotti, dus voor volgend seizoen moet er een nieuwe spits bijkomen."

"Of hij in Italië zal blijven? Het is fifty-fifty", vervolgt Zamparini. "Na Pasen praat ik met de zaakwaarnemer van Paulo, hij is druk bezig met de toekomst van zijn cliënt. Ik heb contact met Juve-directeur Giuseppe Marotta en weet dat hij Paulo graag wil halen, maar Juventus moet haast maken. Er zijn nog meer clubs met serieuze belangstelling."

Zamparini benadrukt nog maar eens dat hij alleen genoegen zal nemen met de absolute hoofdprijs: "Napoli wil Paulo ook hebben, maar ik wil niet weer zo'n situatie als met Edinson Cavani krijgen", zegt de voorzitter van Palermo. Cavani ging in 2010 voor 'slechts' zeventien miljoen euro van Palermo naar Napoli en ging een paar jaar later voor 64 miljoen naar Paris Saint-Germain. "Bij Paulo moet direct de hoofdprijs op tafel komen", aldus Zamparini.

Paulo Dybala is goed genoeg voor een topclub

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
0
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
5
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties