Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is echt ongelooflijk, ik droom met mijn ogen open bij Ajax'

Laatste update:

"Het team was erg goed, we hebben goed spel laten zien. We leden af en toe wel balverlies, maar er heerst een grote solidariteit in dit team", zegt Martínez bij Ajax TV. "Ik ben er gewoon voor om mijn team te helpen. Ik zou mijn leven geven voor ze." De zomeraankoop beseft dat Ajax tegen Lille OSC in de Champions League enkele basiskrachten moest missen.

Noa Lang: 'Ik ben hiervoor gemaakt'

"Er ontbraken belangrijke spelers, maar als je kijkt naar de trainingen hebben we bijna allemaal hetzelfde niveau. Dat typeert ons team. Iedereen is klaar als het nodig is, zoals Perr (Schuurs, red.), die niet veel gespeeld heeft. Net als Nous (Mazraoui, red.) ook trouwens", aldus Martínez, die geniet van de wedstrijden van Ajax, met name in de Champions League.

"Een jaar geleden keek ik altijd naar Ajax vanwege het mooie voetbal dat ze speelden. Net als heel veel anderen. Dat ik nu hier ben, in de Champions League en de competitie speel, is echt ongelooflijk. De fans als we thuis spelen zijn ongelooflijk. Ik droom met mijn ogen open", aldus Martínez, die tot medio 2023 heeft getekend in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Ajax dit seizoen wederom de halve finale van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties