Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een enorme misser geweest van het kamp van De Ligt'

Laatste update:

De verslaggever van De Telegraaf legt vrijdag uit dat er tussen Ajax en het kamp van De Ligt onduidelijkheid heerste over het bedrag dat de centrumverdediger moest gaan opleveren. Ajax zou vorig jaar hebben toegezegd mee te werken aan een transfer van De Ligt, mits de juiste club zich zou melden. "Ze zouden zich coöperatief opstellen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd, vond Matthijs", aldus Driessen.

De Ligt had erop gerekend deze zomer voor vijftig miljoen euro te mogen verkassen, legt Driessen uit. "Op een gegeven moment is dat bedrag van vijftig miljoen euro gevallen, maar Ajax zei dat dat het bedrag was van vorig jaar, voor alle successen met Ajax en het Nederlands elftal." De Ligt en diens zaakwaarnemer Mino Raiola hielden er echter een andere lezing op na. "Volgens Matthijs en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola was dat bedrag afgesproken voor deze zomer. Daar ging Ajax niet mee akkoord: ze wilden nu gewoon 75 miljoen euro hebben. De geluiden zijn dat het op 70 miljoen euro is 'afgemaakt'."

"Beide kampen hebben een andere versie van het verhaal. Maar je moet het gewoon zwart op wit laten zetten. Het is een enorme misser geweest van het kamp van De Ligt geweest dat ze dat niet hebben laten doen", vervolgt Driessen, die wel benadrukt dat Raiola op het moment dat de bewuste afspraak werd gemaakt nog niet de belangenbehartiger van De Ligt was. "Vijftig miljoen voor Matthijs de Ligt is natuurlijk een koopje, zeker na afgelopen seizoen", aldus de journalist.

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
0
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
7
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
36
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties