Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een fantastische ervaring om bij zo'n grote club als Ajax te zitten'

Laatste update:

"Ik pak m'n minuten bij Jong. Het is een fantastische ervaring om bij zo'n grote club te zitten. Iedere week zit ik op de bank, dus ik ga altijd mee met Ajax 1. Als de trainers na de wedstrijd melden dat ik maandag moet spelen, doe ik dat met alle plezier en help ik om Jong Ajax naar de titel te helpen", aldus Lamprou tegenover RTV Rijnmond.

Met de beloften kan Lamprou kampioen worden, al zullen zij bij het winnen van de titel niet promoveren naar de Eredivisie. De situatie is volgens Lamprou dan ook 'een beetje raar', maar een kampioenschap zou in zijn ogen wel een 'eerbetoon' zijn aan de talenten van Ajax die dit seizoen mooie dingen laten zien in de tweede afdeling.

"Dat is goed voor de jeugdopleiding. We weten allemaal dat er in Nederland super goede talenten aankomen. Deze jongens hebben heel veel potentie om Ajax 1 te halen. Het is leuk om met ze te werken en te zien hoe ze zich ontwikkelen", aldus Lamprou, die eerder uitkwam voor Willem II, Excelsior en Feyenoord.

Denk jij dat Jong Ajax op de eerste plaats eindigt?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties