Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een grote eer, want Barcelona is de beste club van de wereld'

Laatste update:

"Het is een grote eer om hier te zijn, want dit is de beste club van de wereld. Ik ben erg trots en dit is het begin van een geweldig avontuur", zei de dertienvoudig international van Frankrijk. "Het is geweldig dat Barcelona bij mij is uitgekomen en ik wil hier iedere dag beter worden om het beste van mijzelf te laten zien. Ik ben een back die graag mee opkomt, maar in het moderne voetbal moet je natuurlijk ook verdedigen."

"Ik heb veel wedstrijden van Barcelona gezien en vind Jordi Alba erg goed, omdat hij een moderne back is die aanvalt. Bij alle grote clubs spelen natuurlijk geweldige spelers. Ik heb zelf meer ervaring, ben 22 en heb een mooi seizoen achter de rug bij AS Roma. Ik heb er erg veel zin in om met de geweldige spelers van Barcelona samen te spelen."

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Gaat Lucas Digne slagen bij Barcelona, denk je?

Meer nieuws

Francesco Farioli komt met eerste reactie op aanstelling als hoofdcoach Ajax
0
Akkoord met Nice bereikt: Ajax vindt in Farioli gewenste nieuwe hoofdtrainer
31
El Ahmadi: 'Ik sprak hem. Geweldig, maar clubs willen hem niet door leeftijd'
2
Lucas Paquetá officieel aangeklaagd door FA; Braziliaan 'verrast en van streek'
6
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
4
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties