Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een schande, we zakken volledig door de ondergrens'

Laatste update:

Go Ahead ging in de ogen van Demmers pas na het eerste kwartier voetballen, maar het meest ontevreden was de coach over het laatste kwartier: "Die goal valt uit een corner, dat mag nooit gebeuren. En wat er daarna gebeurt, zakt door elke ondergrens heen. We lieten het lopen, waren te laat. We mogen blij zijn dat we niet met 3-0, 4-0 hebben verloren en dat we nog leven", aldus Demmers.

Middenvelder Deniz Türüc vond de zege van De Graafschap onverdiend: "Wij waren in de eerste helft veel beter en kregen de veel betere kansen. We hebben alleen het hele seizoen al moeite met scoren en dat bleek vandaag ook weer. In de tweede helft wilden we wat meer forceren, maar daardoor gingen we uit onze posities lopen. Ik begrijp de onvrede van de fans, maar ze moeten ons blijven steunen en vertrouwen blijven houden", zei hij tegen RTV Oost.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties