Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een wereld van verschil, maar ik denk wel dat hij PSV aankan'

Laatste update:

Vorig jaar werd Larsson al in verband gebracht met PSV. "Heerenveen is zijn top. Hij moet hier jarenlang spelen", zegt trainer Jurgen Streppel met een knipoog bij FOX Sports. "Hij is een hele goede speler, maar PSV en Heerenveen is een wereld van verschil. Daar wordt veel meer gevraagd. Het gaat sneller en de druk is groter. Het is niet met elkaar te vergelijken, maar ik denk wel dat hij het aankan."

Na het vertrek van Memphis Depay naar Manchester United in de zomer van 2015 waren de Eindhovenaren even bezig met de Zweed. PSV besloot toen echter om Maxime Lestienne te huren en dus bleef Larsson in Heerenveen, waar zijn contract tot medio 2018 doorloopt. Er is een optie opgenomen voor een extra seizoen.

Sam Larsson zou een topaankoop zijn voor PSV

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
0
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
5
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
41
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
26
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties