Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is een zware wedstrijd, maar het had erger gekund'

Laatste update:

Ook Milito, die deze zomer Internazionale verliet en terugkeerde naar zijn geboorteland, vindt dat Argentinië als favoriet aan de ontmoeting begint. "Het is een zware wedstrijd, maar het had erger gekund. Argentinië heeft tot nog toe goed gepresteerd en ik heb veel vertrouwen in dit elftal", zegt hij. Milito is echter niet blind voor de overdaad aan klasse voorin bij Oranje. "Dat is indrukwekkend. Arjen Robben, Robin van Persie; maar dat was bij België hetzelfde."

"Robben kan vernietigend zijn en Nederland is de laatste vier jaar uitstekend bezig. Ze hebben al eens de WK-finale gehaald en naast een geweldige coach beschikken ze ook over uitstekende spelers", vervolgt Milito, die niet verrast is dat Oranje bij de laatste vier zit. "Dat had ik voorspeld en tot nog toe zit ik er niet ver naast. Het zijn uiteindelijk de gebruikelijke landen: Duitsland, Brazilië, Argentinië, Nederland."

Wie maakt tot nog toe een betere indruk?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties