Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Het is eigenlijk bizar hoeveel voetballers betaald krijgen en hoe ze dan leven'

Laatste update:

Van der Wiel probeerde het nadat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing nog even bij RKC Waalwijk, maar zette daar een punt achter nadat hij merkte dat hij met mentale problemen kampte. De mentale gezondheid van de oud-Ajacied is nu gelukkig wat beter. "Ik sport nu in de gym: lekker krachttraining. Ik padel ook veel, dat vind ik super leuk. Mijn dagen staan in het teken van heel gezond leven. Ik deal natuurlijk nog steeds met mezelf en met mijn mentale gezondheid. Ik ben daar nog niet uit, maar het gaat wel de betere kant op."

"Daardoor doe ik eigenlijk alles om me beter te voelen en wat goed is voor mijn lichaam en geest", vervolgt de oud-verdediger. "Of ik dat tijdens mijn carrière te weinig heb gedaan? Nou, vrijwel niet eigenlijk. Als ik tijdens mijn carrière had geleefd zoals ik nu leef, dan weet ik niet hoeveel beter ik nog kon zijn. Hoe ik nu leef en wat ik nu toepas, dat ken ik pas sinds één of twee jaar. Het is eigenlijk bizar dat je tijdens je carrière zoveel betaald krijgt en zo hoog speelt, maar hoe die sporters soms leven... Ieder z'n ding natuurlijk. Het gaat om presteren en als je presteert dan presteer je. Voor mezelf, als ik tijdens mijn carrière allemaal wist wat ik nu weet qua voeding en slaap, bijvoorbeeld... Ik meet mijn slaap en mediteer ook."

"Het is voor mij nu vooral mezelf leren kennen, een nieuw doel vinden in het leven en meer tijd hebben voor mijn dochters. Wat mijn doel nu is? Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gevonden", zegt Van der Wiel eerlijk. "Ik ben nog steeds zoekende, het is niet zo makkelijk. Het is voor mij nu een kwestie van rust nemen, zowel fysiek als mentaal. Als je maar gaat forceren en blijft zoeken naar het volgende wat je gaat doen... Dat is wat ik had gedaan toen ik net gestopt was. Nu geniet ik van waar ik nu ben en samen met mijn kinderen zijn. Dan komt er vanzelf wel iets op mijn pad."

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties