Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is eigenlijk een raadsel dat Ajax hem niet eerder heeft weggehaald bij AZ'

Laatste update:

"Sinds Stengs terug is bij AZ kijk ik met een groeiend plezier naar het elftal", schrijft hij in zijn column in Het Parool. "Hij blijft verbazingwekkend om te zien hoe zo'n jonge spelmaker zijn medespelers naar een hoger niveau kan tillen. Stengs, bij de jeugd begeleid en geholpen door Leeroy Echteld toen de club hem eigenlijk te licht vond, laat spelers als Guul Til, Fredrik Midtsjö en Jonas Svensson zichtbaar beter voetballen."

"Het is eigenlijk een raadsel dat Ajax Stengs niet eerder heeft weggehaald bij AZ. Toen hij vijftien was, zaten de scouts uit Amsterdam al driftig te noteren", vervolgt hij zijn verhaal. AZ en Ajax wisselden in het verleden regelmatig jeugdspelers uit, maar hier komt in de toekomst mogelijk verandering in.

Er wordt namelijk gesproken over een 'herenakkoord', wat in zou houden dat Nederlandse clubs niet meer achter elkaar jeugdspelers aan gaan. Spaan geeft er echter de voorkeur aan om op de oude voet door te gaan: "Over anderhalf jaar stoppen de topclubs met het ronselen van elkaars talenten. Eigenlijk jammer. Minder opwinding en ze gaan sneller naar het buitenland."

Vind jij dat Ajax werk moet maken van de komst van Calvin Stengs?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties