Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is geen ABC-tje, maar ik ga nu met een klotegevoel naar huis'

Laatste update:

In de 55ste speelminuut was invaller Julian van Moos zeer alert toen de bal op de helft van Heerenveen getoucheerd werd door Van den Kerkhof. De aanvaller van Vitesse snelde het zestienmetergebied binnen en trok de bal voor, waarna Opende op koelbloedige wijze afrondde. Heerenveen beklaagde zich nog over het feit de scheidsrechter de bal geraakt had voordat Van Moos in balbezit kwam, maar het bezwaar mocht niet baten.

Na afloop erkent de scheidsrechter voor de camera van ESPN dat het doelpunt nooit goedgekeurd had mogen worden. "Wat er gebeurt bij die goal? Nou, dat is wel iets waar ik van baal. Je wil natuurlijk nooit betrokken zijn bij een doelpunt als scheidsrechter. Omdat Vitesse in balbezit bleef, liet ik het spel doorgaan. Daar was het slimmer geweest om gewoon af te fluiten. Speltechnisch zit je met balbezit dat niet wijzigt, waardoor ik laat doorspelen. Ik baal ervan en het is gewoon onhandig. De regel is geen ABC-tje, maar ik had moeten fluiten. Ik ga met een klotegevoel naar huis", besluit Van den Kerkhof.

Johnny Jansen, trainer van Heerenveen, verschijnt na de verliespartij uiterst gefrustreerd voor de camera. "Er was veel ongeloof in de kleedkamer. Hoe bestaat dit nou eigenlijk? Hij (Van den Kerkhof, red.) duwt hem gewoon de goede kant uit! Hij gaf de voorassist." Wanneer Jansen van de verslaggever hoort dat de arbiter volgens de regelgeving eigenlijk had moeten fluiten, is hij onverbiddelijk. "Als dat zo is, is het echt schandalig. De VAR kan toch ook ingrijpen? Hij zit ook te kijken! De supporters zongen: 'Wissel die scheids!' En dat hadden we moeten doen", aldus de oefenmeester.

-

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
6
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties