Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is geen hogere wiskunde, we scoren gewoon niet voldoende'

Laatste update:

De coach heeft weliswaar vertrouwen in Daniel Sturridge, maar hij was dit seizoen erg vaak geblesseerd en deed maar in 18 van Liverpools 52 wedstrijden mee. "Hij is niet fit", zei Rodgers. "Wanneer hij helemaal honderd procent is, zie je dat hij op een hoog niveau acteert. Maar hij heeft dit seizoen wel erg veel wedstrijden gemist, dus daar moeten we naar kijken."

"We hopen dat dit gewoon een ongelukkig seizoen was voor Daniel en dat hij superfit en supersterk terugkeert voor het nieuwe seizoen, want hij is een ongelooflijk talent", vervolgde Rodgers. "Maar we hebben iemand nodig die hem kan helpen, of vervangen in de wedstrijden dat hij er niet is. Ik heb een spits nodig die iedere week op topniveau kan presteren."

Vorig seizoen maakte Liverpool gemiddeld 2,66 doelpunten per wedstrijd; dit seizoen hebben the Reds een gemiddelde van 1,47. "Het is geen hogere wiskunde, we scoren gewoon niet voldoende", aldus Rodgers. "Als we zo doorgaan, eindigen we met zestig doelpunten minder dan vorig seizoen. Dat is een enorm hoog aantal. Het is simpel, we hebben meer doelpunten nodig. We hebben dat dit seizoen gemist en het is bepalend geweest voor onze resultaten."

Liverpool heeft voor komend seizoen een nieuwe spits nodig

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
6
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
53
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
13
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties