Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is geen toeval dat hij meer dan twintig keer heeft gescoord in Spanje'

Laatste update:

"Ik denk dat hij goed profiteerde van de kansen die wij creëerden. Maar weet je, hij is een doelpuntenmaker. Het is geen toeval dat hij meer dan twintig keer heeft gescoord in Spanje. Dus ik denk dat hij heeft laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft", vertelde de Fransman na afloop van de wedstrijd aan verslaggevers. Arsenal verzekerde zich door de overwinning van de groepswinst, maar volgens Wenger hoeft dat niet te betekenen dat er maandag ook een eenvoudigere tegenstander uit de koker komt rollen.

The Gunners sneuvelden in de voorgaande jaren steeds in de achtste finales tegen sterke tegenstanders als Bayern München en Barcelona en zouden ook dit jaar weer op bijvoorbeeld de Duitsers of Real Madrid kunnen stuiten: "Bij de loting zullen we de consequenties van de groepswinst zien. Het is moeilijk om te voorspellen. Maar je voelt je wel minder schuldig over een slechte loting als je als eerste bent geëindigd. Wij hebben onze plicht gedaan, nu is het afwachten."

-
Vind jij dat Lucas Pérez een basisplaats moet krijgen bij Arsenal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
107
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties