Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is gewoon een leuke man en een hartstikke goede trainer'

Laatste update:

Zondag werd overwinning nummer drie van deze competitie in de wacht gesleept: FC Twente verliet Woudestein met een 2-1 nederlaag. Trainer Dijkhuizen is erg trots op zijn team en zegt dat hij zich zo af en toe wel in de arm knijpt, om zichzelf eraan te herinneren dat het écht is wat er allemaal gebeurt. Hoewel het allemaal snel gaat, kan hij er ook van genieten, zegt hij in een interview met de NOS.

Middenvelder Rick Kruys, die nog alle duels in de basis begon dit seizoen, is enthousiast over Dijkhuizen. "Het is ook gewoon een leuke man. En het is een hartstikke goede trainer en hij doet het goed. Hij weet wanneer hij ertussen en wanneer hij erboven moet staan. Hij heeft ook het vermogen om een goede band met spelers op te bouwen. Dat is, denk ik, ook belangrijk. Daardoor kan iedereen het heel goed met hem vinden", aldus Kruys.

Dijkhuizen zegt dat Excelsior een normale club is met een duidelijk imago. Hij past daar als trainer goed bij, heeft hij gemerkt. De speelwijze die hij heeft geïmplementeerd werpt vooralsnog zijn vruchten af bij de Rotterdammers. "Ik wil heel graag voetballen, en dat is er wel aardig ingekomen. Ik wil zo min mogelijk de lange bal spelen. Toen ik vorig jaar begon stond het aardig, maar vond ik het wel iets te verdedigend. Toen zijn we twintig meter vooruit gaan spelen. Dat bracht snel resultaat, dus de jongens begonnen er ook in te geloven."

Denk jij dat Excelsior dit seizoen lijfsbehoud afdwingt?

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
2
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
4
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties