Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is gewoon lachwekkend wat er bij Feyenoord op het veld rondloopt'

Laatste update:

Met inmiddels Jaap Stam als opvolger van Van Bronckhorst hoopt Feyenoord weer een serieuze rol te kunnen vervullen in de strijd om de landstitel, maar de ploeg laat in de voorbereiding een bedenkelijke indruk achter. Pascal Bosschaart hoopt dat Feyenoord een spits aantrekt en dat de achterhoede wordt versterkt. "Wie weet is er dan nog wat mogelijk dit seizoen. Stiekem hoop je natuurlijk op een serieuze strijd met Ajax en PSV. Maar eerlijk? Ik denk dat we blij mogen zijn als FC Utrecht en AZ onder Feyenoord eindigen", erkent de oud-voetballer van onder meer Feyenoord. "Vandaar een welgemeend: Succes, Jaap."

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Mario Been 'maakt zich niet echt zorgen' en denkt dat de problemen al voor een groot deel zijn opgelost als er een goede linker centrale verdediger bij komt. "Ook is het belangrijk dat Steven Berghuis blijft en dat Nicolai Jörgensen snel in de basis terugkeert", somt de oud-speler en -trainer van Feyenoord in het Algemeen Dagblad op. "Dylan Vente komt, helaas voor die jongen, nog tekort. Met Berghuis, Jörgensen en Luciano Narsingh denk ik dat Feyenoord niet of nauwelijks onderdoet voor PSV."

Been ziet Ajax als de nummer een. "Maar ik zou niet weten waarom Feyenoord niet voor de tweede plaats zou kunnen strijden." Rinus Israël denkt dat Stam 'een wereldprestatie' levert als Feyenoord als derde eindigt. "AZ en FC Utrecht, ook bepaald geen hoogvliegers, zijn ten minste gelijkwaardig. En misschien zelfs beter dan Feyenoord." Vooral de defensie baart de oud-speler en -trainer van Feyenoord zorgen. "Geen opbouwend vermogen, nooit de diepte bereiken. Dat kan toch niet?"

"Ik heb een beetje te doen met Stam. Elk normaal denkend mens ziet dat dit Feyenoord zijn handen dicht mag knijpen met de derde plaats, zelfs wanneer Jörgensen en Narsingh wekelijks spelen", vervolgt Israël in gesprek met het dagblad. "Maar er zullen in dat wespennest rondom De Kuip vast figuren zijn die menen dat de derde plaats te weinig is. Tegen diegenen zou ik willen zeggen: kijk eens goed naar wat er rondloopt op het veld. Lachwekkend is het gewoon."

Eindigt Feyenoord als derde?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties