Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is grotendeels mijn eigen schuld, ik heb kansen gekregen bij Barça'

Laatste update:

"Voor een groot deel is het mijn eigen schuld. Uiteindelijk ben ik degene die het moet verdienen om meer kansen te krijgen. Ik denk dat ik het beter deed als invaller dan in de keren dat ik in de basis mocht beginnen. Ik weet dat ik mezelf niet bewezen heb. Ik geloof meer dan wie dan ook in mezelf, maar ik weet dat ik niet consistent genoeg ben geweest", is hij eerlijk tegenover Cope.

"Ik heb Ernesto Valverde toen ik naar Watford ging ook verteld dat het voor een groot deel mijn eigen schuld is, aangezien hij mij de kansen heeft gegeven die ik wilde krijgen. Ik denk dat het erg moeilijk zal worden om nog terug te keren. Je hoeft niet erg slim te zijn om door te hebben dat als Barcelona je uitleent aan een andere club, zij weinig interesse in je hebben." Deulofeu denkt dat zijn tijdelijke overstap naar the Hornets, voor wie hij tot nu toe slechts vier keer in actie kwam in de Premier League, voor beide partijen de beste oplossing was

"Ik was het ermee eens dat ik moest vertrekken. Ik had al anderhalve maand niet gespeeld en het werkte gewoon niet. Ik wil spelen en gelukkig zijn, dat ben ik niet als ik op de bank zit. Na dit seizoen zullen we met Barcelona om de tafel moeten, maar ik kan nog niet zeggen wat er gaat gebeuren. Dat weet ik zelf ook nog niet." Deulofeu beschikt nog over een tot medio 2019 doorlopend contract in Catalonië.

Vind jij dat Gerard Deulofeu goed genoeg is voor Barcelona?

Meer nieuws

Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
0
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
15
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties