Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is lachwekkend dat Pepe en Messi tegelijkertijd geschorst zijn'

Laatste update:

Piti hekelt daags na de derby in Vallecas het optreden van de dienstdoende arbiter. "Ze deelden continu trappen uit, mochten doen wat ze wilden en de scheidsrechter trad niet op. Bovendien mochten we geen commentaar leveren. Terwijl zij rustig met hem konden praten, moesten wij afstand nemen. En als we dat niet wilden, zouden we geel krijgen. Natuurlijk floot hij in het voordeel van Real. Er is veel respect voor ze, maar ons had hij geen greintje respect. Het is frustrerend om te zien hoe wij voor elke overtreding een kaart krijgen en zij onbestraft tekeer mogen gaan."

"Ik begrijp werkelijk niet hoe Pepe pas ergens in de tachtigste minuut zijn eerste gele kaart kreeg", vervolgt Piti. "Hij bleef maar overtredingen maken, dat riekt naar compensatie. Het is lachwekkend dat Pepe en Lionel Messi tegelijkertijd een schorsing moeten uitzitten voor hun vijfde gele kaart. Een speler als Messi begaat nauwelijks overtredingen en krijgt veel te verduren. Ik denk dat niemand dat snapt, in ieder geval elke speler die tegen Real Madrid heeft gespeeld. Het is niet eerlijk dat spelers van een topclub mogen doen wat ze willen. Iemand moet maatregelen nemen, dit kan zo niet langer."

Overtreding van Pepe:

Overtreding van Sergio Ramos:

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
11
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
8
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
16
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties