Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is lastig, maar als Atlético Madrid belt, zal ik moeten luisteren'

Laatste update:

"Ik heb het hier heel erg naar mijn zin", benadrukt de 26-jarige Alderweireld, die zich met Southampton hoopt te plaatsen voor het toernooi om de Europa League. "Ik onderhoud een goede relatie met de club en ik ben ook blij dat ik in de Premier League speel. Maar als Atlético belt, dan zal ik moeten luisteren. Op dit moment weet ik niet waar mijn toekomst ligt." Southampton heeft aan het einde van het seizoen een optie tot koop van 9,4 miljoen euro. Atlético kan die optie echter ongedaan maken door Southampton twee miljoen euro te betalen.

"Waar ga ik wonen? Waar ga ik spelen? Ik weet het nog niet, en dat vind ik lastig", vervolgt Alderweireld. "Ik hoop dat er snel duidelijkheid is en dat ik mij in de zomer kan focussen op het nieuwe seizoen. In de voorbije twee zomers heb ik de voorbereiding bij een club meegemaakt en ben ik het seizoen elders begonnen. Dat is lastig. Na het seizoen zullen de trainer en directie van Atlético Madrid beslissen of ze mij willen verkopen of dat ze me terughalen."

Denk jij dat Toby Alderweireld goed genoeg voor Atlético Madrid is?

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
9
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
8
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties