Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is logisch dat FC Utrecht in hem geïnteresseerd is'

Laatste update:

De belangstelling van FC Utrecht voor zijn eigen persoon betekent echter niet dat Van den Brom zijn spelers andere instructies zal meegeven: "Tja, wat moet ik dan tegen de jongens zeggen? Doe maar rustig aan? Jullie kennen me. Ik ga er alles aan doen om te winnen tegen Utrecht."

Van den Brom is sinds de zomer van 2014 de coach van AZ en eerder stond hij voor de groep bij Anderlecht, Vitesse, ADO Den Haag, AGOVV Apeldoorn, Jong Ajax en VV Bennekom. Bij FC Utrecht zou hij de opvolger kunnen worden van Dick Advocaat. Van den Brom heeft bewezen dat hij altijd goed werk heeft verricht bij de clubs waar hij werkzaam is geweest", reageert Urby Emanuelson.

"Het is logisch dat FC Utrecht in hem geïnteresseerd is, nu hij vrij is. Van den Brom is sowieso een trainer die wil voetballen. Dat past goed bij ons. Daarom zou ik het oké vinden als hij komt", besluit de linkspoot, die in Amsterdam samenwerkte met Van den Brom. AZ staat na zeventien speelronden op de zevende plaats en heeft drie punten minder dan FC Utrecht.

-
Denk jij dat John van den Brom de nieuwe trainer van FC Utrecht wordt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties