Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is misschien wel de mooiste goal die ik voor Feyenoord heb gemaakt'

Laatste update:

"Zulke goals maak je normaal alleen op de training. Het is een van de mooiste goals die ik voor Feyenoord heb gemaakt, misschien wel de mooiste", zegt de Deense spits op de website van Feyenoord. "Het is erg belangrijk dat we vandaag hebben gewonnen, omdat we niet te veel punten meer willen en kunnen verliezen. De komende week hebben we geen midweeks programma, waardoor we kunnen herstellen."

"Veel jongens hebben de afgelopen weken met het nationale team gespeeld, dus de rustige week komt goed uit", vervolgt Jörgensen. Hij stelt dat de manier waarop Feyenoord de overwinninge pakte, vertrouwen geeft. "Zeker de eerste tachtig minuten speelden we sterk, zowel verdedigend als aanvallend. In de eerste helft hadden we nog moeite om te scoren, gelukkig sloegen we snel na rust wel twee keer toe. Dat we de nul hebben gehouden, geeft het hele team ook een goed gevoel."

"We hebben een hoop kansen gecreëerd en onszelf daarvoor uiteindelijk ook beloond in de tweede helft. Ik ben tevreden met de drie punten, met het spel en de verdedigende discipline in het team", voegt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst daar aan toe tegenover het Algemeen Dagblad. Met name Steven Berghuis kon op lof van zijn trainer rekenen. "Hij had twee fantastische assists. Steven is een heel frivole speler, hij kan zulke acties maken. Hij heeft ons vandaag in het zadel geholpen."

-
Betekent deze overwinning de ommekeer bij Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
2
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties