Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is moeilijk om dit te accepteren en om er iets positiefs over te zeggen'

Laatste update:

"Als die niet was gevallen, was het een heel andere wedstrijd geweest", vertelt de Bosnisch international aan Sky Italia. "Bayern heeft ons negentig minuten lang onder druk gezet en gaf ons geen moment de ruimte. Wat kun je doen na zo'n wedstrijd? Het is moeilijk om dit te accepteren en om er iets intelligents of positiefs over te zeggen", vindt Pjanic. Keeper Morgan De Sanctis slaagde er nog wel in om dat te doen.

"Het enige positieve is de wijze waarop onze fans zich gedroegen. Vanaf minuut één hebben we geworsteld, maar de supporters bleven achter ons staan en bleven ons aanmoedigen. Dit verlies is een combinatie van onze fouten en de kracht van Bayern, zij hebben een echte topploeg. Voor ons geldt dat we kunnen verliezen, maar dat dit nooit met zulke cijfers mag gebeuren."

Benatia
Voor Medhi Benatia was het helemaal een bijzondere avond in Rome; de Marokkaanse verdediger verruilde Roma afgelopen zomer na veel getouwtrek voor Bayern en speelde een goede wedstrijd tegen zijn ex-ploeg. Dit terwijl Benatia nogal wat kritiek te verduren gekregen had in Duitsland. "Ik heb van de gelegenheid gebruikgemaakt om een boodschap af te geven aan de Duitse media, die zouden moeten wachten voordat ze me beoordelen", maakt de verdediger duidelijk.

-
Vind je dat AS Roma zich moet schamen voor deze nederlaag?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties