Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Het is net alsof je Mario speelt; ik heb nu nog maar één leven over'

Laatste update:

De 27-jarige aanvallende middenvelder, die ooit een grote toekomst in het voetbal werd toegedicht, beseft dat het inmiddels vijf voor twaalf is. Zijn huurcontract in Hull loopt tot aan het einde van dit seizoen en hij moet zich voor die tijd in de kijker hebben gespeeld. Een terugkeer in Newcastle, waar hij een aflopend contract heeft, lijkt door de moeizame verstandhouding met manager Alan Pardew niet aan de orde.

Sportieve prestaties zijn echter niet genoeg, weet Ben Arfa. Ook op mentaal vlak moet er heel wat gebeuren. "Ik ben fragiel, te fragiel eigenlijk", zegt hij. "Ik heb altijd alleen aan mezelf gedacht, dacht dat ik alleen op de wereld was. Het brengt veel druk met zich mee dat ik komende zomer transfervrij ben. Ik heb al mijn krediet wel verspeeld. Het is net alsof je Mario speelt; ik heb nu nog maar één leven over. Ik zal dus voorzichtig moeten zijn."

Zie jij Hatem Ben Arfa nog eens in de absolute top belanden?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
2
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties